Sider

lørdag den 30. marts 2013

Back in the game...

Efter en meget lang pause på omkring et halvt år er jeg tilbage på bloggen. Det er sket meget på det lille halve år og jeg vil fortælle jer det meste:D
For det første er jeg flyttet til Vejle for at studere på sygeplejerskeuddannelsen, hvilket jo så siger sig selv, har gjort det nødvendigt at sige farvel og på gensyn til mit elskede København for en tid, i alle fald indtil jeg er færdig som sygeplejerske. Hvis vi starter og bliver hængende i det med sygeplejerskeuddannelsen er den nok lidt skyld i mit fravær her på bloggen. Det har opslugt næsten alt min tid, på den gode måde, jeg er på et studie der virkelig siger mig noget og som bare har fanget mig 100%. Jeg går i skole med en masse dejlige og fantastiske mennesker, som bare er vidunderlige, i vil nok støde på dem i fremtiden her på bloggen.
Mig i uniform i demontrationsstuerne på sygeplejerskeuddannelsen i Vejle
Jeg står i en position hvor jeg savner København utrolig meget, og det er alt ved den, min lejlighed, mine venner og veninder, stemningen og bare byen i alt sin simpelhed. Men der er sket så mange vidunderlige ting efter jeg er flyttet til Vejle hvilket går separationen mellem min by og jeg en smule nemmere, jeg har fået alle mine nye vidunderlige bekendtskaber fra skolen, jeg er kommet tættere på Vejle drengene og Broderskabet i forhold til alt middelalder halløjet, og så har jeg fundet sammen med en dejlig mand, som går under navnet Thomas, og vi har været sammen lige siden jeg flyttede til byen, så min start i Vejle har været intet mindre end vidunderlig.
Der har været mange projekter siden jeg flyttede til byen og jeg når forhåbentlig på et tidspunkt at skrive om dem, men jeg lover ikke noget, men jeg vil gerne love at der helt sikkert kommer noget op omkring alle de fremtidige projekter der ligger i 2013.
Her til sidst vil jeg gerne sende en hilsen til mine kammerater, veninder, venner, bekendte og familie i København og fortælle dem, hvor meget jeg savner dem.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar