Sider

Om mig

Som skrevet på startsiden hedder jeg Louise, jeg er 24 år og jeg var tidligere bosat i København. Jeg bor på nuværende tidpunkt i Vejle, hvor jeg studerer til sygeplejerske.
Jeg kommer oprindeligt fra en lille forstad til Kolding, der er jeg vokset op og har gået i skole. Jeg tog en studentereksamen og en MGK i Kolding inden jeg flyttede til København.
Selvom jeg er flyttet på grund af studier, er jeg stadig helt forelsket i København og har efter endt studie tænkt mig på det kraftigste at flytte tilbage igen.


Udover alt det officielle har jeg en masse dejlige mennesker omkring mig samtidig med at jeg dyrker et vist antal interesser og hobbies imens jeg kører hele skole ræset. Jeg har store interesser inden for musik, historie, middelalder reenactment, madlavning, håndarbejde, at rejse, teater og film blandt mange. Alle disse interesser nyder jeg at dele med min familie og mine venner som mange gange også bliver nævnt både i indlæg og på billeder her på bloggen.
Jeg bruger generelt bloggen til at dele mine meninger, synspunkter og ikke mindst billeder om alt og intet, og så bliver bloggen selvfølgelig også brugt til at holde alle mine jyske, fynske, sjællandske og Københavnske venner og familiemedlemmer opdateret omkring alle de fantastiske ting jeg render rundt og laver herovre i Vejle.
Jeg nyder rigtig meget at skrive herinde og jeg håber at i vil blive ved med at læse...

-Louise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar